Постинг
01.10.2013 14:11 -
Дробчета запечени с лук
500 г пилешки дробчета
600 г кромид лук
100 мл олио
сол
смлян черен пипер
Фурната се загрява на 200 С. Кромидът се обелва и се нарязва на полумесеци. Изсипва се в голяма огнеупорна тава. Пилешките дробчета се измиват, подсушават и разрязват на половинки. Поставят се върху лука, след което се овкусяват със сол и пипер на вкус. Ястието се залива с олиото. Пилешките дробчета на фурна се пекат 50-60 минути, като по средата на печенето може да се обърнат по желание. Готовите пилешки дробчета на фурна се разпределят по чинии и се поднасят с хляб и сезонна салата.
Няма коментари
Търсене
За този блог
Гласове: 0
Архив